Valse ouwe nicht

tshirt.jpgDat die valse ouwe nicht een hekel aan me heeft, wist ik wel. Hij kletst nooit met me aan de bar, maar knikt af en toe minzaam 0mdat ik bevriend ben met een vriend van hem. Maar vrouwen in zijn mannenbar, daar houdt hij beslist niet van.

Vanavond – toen de kroegvriend even van zijn plek was – trok hij dan zijn mond open. “Dat is een heel goedkoop T-shirt dat jij draagt,” zei hij minzaam, terwijl hij mijn lievelingsshirt observeerde. “Sommige sterren zijn geborduurd, andere zijn geprint.” Ik weet niet wat hij van me verwachtte, maar ik glimlachte vriendelijk en gaf hem gelijk. “Het is inderdaad goedkoop. Maar het past. En soms moet je keuzes maken.” Zijn mond vertrok tot een heel dun streepje en hij wijdde zich weer aan zijn wijn.

Een gedachte over “Valse ouwe nicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>