Simyo, ben ik nou dom?

simyo-voipMet mijn Simyo-ab0nnement heb ik 500 belminuten per maand. Mijn Simyo-app houdt bij hoeveel ik heb gebeld en ik blijf netjes binnen de 500 minuten. Toch heb ik sinds ik  klant bent, iedere maand buiten de bundel gebeld waardoor mijn telefoonkosten 30 procent hoger zijn dan verwacht. Het antwoord in de veelgestelde vragen begreep ik niet, dus ik mailde ik met klantenservice. En ik begrijp het nog steeds niet:

De verbruikskosten zijn ontstaan doordat u zowel in de periode van augustus als de periode van september buiten de bundel gebruik hebt gemaakt.

Voor gebruik buiten de bundel wordt € 0,31 per minuut/ sms in rekening gebracht.

Wij attenderen u erop dat het verbruik op Mijn Simyo en uw factuur op een andere manier wordt opgeteld dan wordt gefactureerd. Op Mijn Simyo en uw factuur worden al uw gesprekken in absolute beltijd bij elkaar opgeteld, dus per seconde, terwijl Simyo bij de factureren elk gesprek naar boven afrondt op een minuut.

Als u alle gesprekken op uw factuur afrondt op een minuut en samen met de verstuurde sms-berichten bij elkaar optelt, zult u zien dat Simyo u niet te veel in rekening heeft gebracht.

Wij begrijpen dat dit verschil tussen het getoonde verbruik en het geregistreerde/gefactureerde verbruik verwarrend kan zijn. Wij werken er hard aan om deze gegevens volledig gelijk te trekken.

En deze mensen zijn verkozen tot beste mobiele provider van Nederland? Ik weet dat ik niet dom ben, maar waarom begrijp ik dit niet? En wat is het nut van die app?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>