Nozem is gelukkig

nozem

Dit was Nozem toen hij nog een andere naam had en neurotisch rondjes draaide in een kennel. Platte oortjes, treurige oogjes, pootjes kapot.

Alle opvanghonden hopen op een gouden mandje, maar Nozem heeft hem gevonden. Laatst was ik op bezoek bij zijn nieuwe gezin en wat heeft die hond het goed. Zij geven hem stapels liefde, hij krijgt gezond eten, leuke speeltjes en lange wandelingen. Hij is van de anti-depressiva af en in de tuin staan bamboeplanten waar hij lekker kan trancen. En vandaag heeft hij geleerd dat hij met meisjes kan spelen.

De man die ook mij geholpen heeft met Nozem, nam op deze mooie zondag de hele familie uit spelen met zijn stabiele bullenteef.  Hij heeft zich keurig gedragen. De familie is gerustgesteld. En wanneer ik naar deze foto kijk, ben ik bijna net zo gelukkig als Nozem.

nozemdanst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>