Nozem, dag 6

Geen idee wat mensen voorheen met Nozem hebben uitgespookt, maar veel kan het niet zijn. Hij snapt niks, maar gelukkig vindt hij alles leuk. Dat is prima, zolang hij het maar niet te leuk vindt want dan gaat hij achtjes lopen. Hij krijgt twee pillen per dag en gister heb ik de avondpil gehalveerd. Ik meende te merken dat hij daar veel drukker van werd maar ik kijk het een paar dagen aan. Hij heeft zelfs voor het eerst geblaft. Hij stond voor me te stuiteren op vier poten en opeens was daar een laag, schor geluid. Hallo dan! Nozem blijkt een redelijk beschaafde oudemannen-bas te hebben.

Vanochtend probeerde ik of de dag ook kan beginnen met een kort rondje in plaats van direct een grote wandeling. Nee dus, want ik kom niet aan werken toe omdat hij steeds op schoot wil klimmen. Eerst al die nerveuze energie eruit en dan rustig werken. Check. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>