Walls-and-Skin-copy-602x377

Billenmannen

Zondagmiddag, met dame B. naar de officiële opening van tattooshop Walls & Skin. Onderweg komen we een dronken man tegen, type slecht gebit en bierblikje in de hand. Hij roept heel blij dat hij groene skelethandjes op zijn kont heeft. “Als je het doet, doe het dan goed!” Hij lacht om zijn eigen grap en trekt zijn veel te ruime spijkerbroek iets naar beneden zodat we de bovenkant van zijn glimmende zwarte onderbroek kunnen zien. Met gifgroene skelethandjes. Mooi hoor! roepen wij.  ”Ja, doet het dan gelijk goed!” Goed zo man, je hebt groot gelijk. Ook al heb ik geen idee wat je dan goed aan het doen bent.

Bij de shop staan veel stoere kerels bier te drinken en airbrushwerk te maken. Keuvelende gezelligheid. En dan zie ik uit mijn ooghoek een zwaar betekende man ook zijn spijkerbroek van zijn kont trekken. Geen skelethandjes hier, maar tribals tot aan de naad. Zijn gesprekspartner knikt goedkeurend.

Ik meen opeens te begrijpen wat er is gebeurd. Als tattooman met enige regelmaat zijn bilpartij aan het publiek toont en dronkenlap was getuige, dat zou zijn hilariteit verklaren. Zo niet, dan was het een glitch in the matrix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>