“Aantrekkelijk presenteren”

lekkerpresenteren
Lekkere PowerPoint

Ik poog weer wat online dating. En ben er nog steeds heel slecht in, maar dat terzijde. Ik lees een redelijk aantrekkelijk profiel over een man zelf. Zaken met reizen, boeken en dat soort dingen.  Bij wat hij zoekt zie ik dan:  “Ik vind het leuk als ze zich aantrekkelijk weet te presenteren, er leuk uitziet, als ik me trots voel als ik naast haar loop.”

Ehm, pardon, wat? “Ik vind het leuk als ze zich aantrekkelijk weet te presenteren”. Wat betekent dat? Dat zij heur haar in de krul heeft? Haar bumpers leuk oppoetst? Hakjes draagt van het juiste soort? Ik weet mij uiterst aantrekkelijk te presenteren, zeker wanneer ik het vergelijk met hoe verfrommeld ik ‘s morgen uit mijn nest rol.

Maar iets zegt mij dat deze man dat niet bedoelt. Deze man lijkt een accessoire te zoeken in plaats van een metgezel. Ik vind het ook leuk dat een man zich aantrekkelijk weet te presenteren, maar ik moet er niet aan denken dat in het zoekprofiel te vermelden.

* op de knop “uitsluiten” klikt *

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>